Vanliga Frågor:

Jag är 80 år gammal, fungerar Heavy Club för mig ändå?

Ja, vi har kunder från 14 till 96 år. Vare sig du är 20, 50 eller 80 år gammal så kommer Heavy Club att hjälpa dig slå längre, rakare slag.

Ifall du känner att klubban är en bit för tung för dig i början, börja helt enkelt med halvsvingar i slow-motion. När du väl kan bemästra det, gå längre och längre upp i baksvingen ändå tills du kan göra en full sving.

Oftast får de över 40 absolut bäst resultat. Men även yngre golfare kan få väldigt bra resultat från att använda Heavy Club.

Jag är vänsterhänt, har ni Heavy Club i vänster?

Ja, vi har Heavy Club både i vänster och höger. Vid utcheckning så får du välja vilket håll du vill ha. Bara välj "vänster".

Jag är 2 meter lång, behöver jag en extra lång Heavy Club?

Nej. Det gör ingen större skillnad hur lång du är, du kan ha standardlängd på skaftet.

Då du normalt sätt ej använder denna för att spela med ute på banan, så har det inte så stor betydelse ifall den är lite för lång eller lite för kort. Det viktigaste är att du får in rätt rörelse.

Längden på Heavy Club är samma som en vanliga järnsjua för herrar, alltså 94cm.

Hur lång tid tar det för mitt paket att komma fram?

Normalt sett 1-2 vardagar (förutom Gotland och vissa delar av Norrland, som kan ta 2-3 dagar).

Vi skickar med DHL och paketet kommer att anlända till ditt närmsta postombud. Du får sedan ett SMS när det är redo att hämtas ut.

Ifall du inte har en mobiltelefon så skickas en pappersavi ut några dagar senare.

Ifall du vill skicka utanför Sverige, så levereras paketen inom 2-5 dagar inom Europa, och 3-10 dagar till resten av världen.

Hur returnerar jag klubban ifall jag inte är nöjd med den?

Ifall det osannolika inträffar och du av någon anledning skulle vilja skicka tillbaka Heavy Club, bara ring eller maila oss så skickar vi dig en returadress.

Inkludera kvitto eller en notis så vi vet vem den kommer ifrån. Du kan också inkludera kollinummer i ett epostmeddelande, ifall du inte har sparat ditt kvitto.

Så fort vi får in den så handlägger vi din återbetalning. Vänligen tillåt up till 7 arbetsdagar för att se dina pengar på kontot.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar fakturering med Klarna, vilket betyder att Klarna skickar en räkning till dig några dagar efter det att du fått din Heavy Club levererad. Du har sedan 14 dagar på dig att betala den.

Vi accepterar även alla kändare kredit- och debitkort som Visa, MasterCard, AMEX och Discovery. Stripe sköter dessa betalningar och dina kortuppgifter är 100% säkra.

Jag gjorde ett fel vid beställningen, går det att ändra?

Ville du lägga till ytterliggare en klubba till din order? Skrev du i fel uppgifter? Bara skicka oss ett email eller slå oss en signal så ordnar vi det.

Hur avbryter jag min order?

Sålänge vi inte har skickat din order ännu så kan du avbryta genom att ringa eller maila oss.

Ifall vi redan hunnit skicka iväg den, så har du två valmöjligheter. Antingen hämta ut paketet och skicka sedan tillbaka det. Eller så låt paketet ligga kvar hos ditt postombud. Det skickas då tillbaka till oss efter 14 dagar. Så fort den kommer tillbaka så återbetalar vi dig, minus 99 kr för frakt och hantering.

Kommer Heavy Club med en garanti?

Absolut. Ifall du inte vill behålla Heavy Club, för vilken anledning som helst, skicka tillbaka den till oss inom 90 dagar från leveransdatum så återbetalar vi dig. Ifall din Heavy Club gör sönder utanför dessa 3 månader, maila oss så kan vi hitta en lösning. Heavy Club är gjorda av hög kvalité men om det skulle visa sig vara något fabriksfel på just den du fått, så ersätter vi givetvis dig genom att skicka en ny.

 

Fick du inte svar på din fråga? Maila eller ring oss på 040 620 70 80. Vi är redo att hjälpa dig.

 

Villkor | Integritetspolicy | Användarvillkor | FAQ | Kontakta Oss

Besök oss: Adelgatan 21, 211 22 Malmö - Ring oss direkt på: 040 620 70 80

Copyright © 2019 Straight Line Golf