Avslöjat nedan: Hur jag som seniorgolfare började slå både längre och rakare!

"Jag Ökade Mina Drivar,
Eliminerade Min Slice...
Och Sänkte Mitt Handikapp*"

- Lennart Levin, 58, Västerås (Hcp 14)


*Tusentals golfare runt om i Sverige och Europa har uppnått extrema förbättringar i sina golfspel. Det är dock inte garanterat att du också kommer att få samma resultat. Med det sagt, häng med så ska jag berätta vad det handlar om...

Bäste Golfare,

Ifall du någonsin velat slå en golfboll med samma explosiva kraft som en kanonkula, och träffa fairway efter fairway med mästerlig precision... så kommer det här att vara det viktigaste du någonsin har läst.

Här är varför:

Mitt namn är Bengt Oredsson, 62 år och tills nyligen din genomsnittliga medelhandikappare.

Jag kände en så kallad "hatkärlek" till golf - några dagar så spelade jag jättebra och kanske till och med flirtade med par...medan redan nästa eftermiddag kunde mitt spel gå spikrakt åt skogen.

En gång blev jag så förbannad att jag ställde mig vid ett vattenhinder och höll bagen i luften, endast ett hårsmån från att kasta ner den i vattnet och aldrig mer röra en klubba igen.

Driver det inte dig till galenskap?

Jag hade en total avsaknad av allt som kan kallas jämnhet, trots att jag hade spelat golf regelbundet i över 12 år. Aldrig hade jag någon susning om hur nästa runda skulle gå. Och det var inte på grund av att jag inte hade försökt heller då jag lätt spenderat tiotusentals kronor på privatlektioner bara för att få höra vilken horribel "hook" jag hade. "Ifall du bara vrider runt axeln såhäääääär i baksvingen"...

Ja, eller hur.

Som Tur Är Så Älskar Jag Att Klaga,
Och Jag Gör Det Till Vem Som Än Orkar Lyssna

Det var på det viset som jag under en poängbogey-tävling i Florida stötte ihop med Doug Erwing, en 67-årig vithårig pensionär och före-detta basketcoach.

Vi lottades att spela i samma boll. Att han som fem år äldre visade sig kunna driva ut mig med 50-60 meter gjorde mig visserligen full av beundran... men ärligt talat även generad.

Mitt självförtroende blev inte bättre av att ha slagit ett luftslag på andra Tee och en socket med järnsjuan på treans fairway. Duffen med järnfemman som adderade ett extra slag på sexan fick bägaren att rinna över. Jag kunde inte hejda mig för att vädra mina frustrationer längre.

"This is awful", sa jag till min bollkamrat, på lite halvtaskig engelska. "How do you do it?".

Han log åt mig. Men strax efter så öppnade han upp sig och berättade sin hemlighet.

En Hemlighet Som Han Sa, Skulle
"Revolutionera Golfen"

Och han var bergsäker på att detta skulle vända upp o ned på mitt spel redan inför morgondagen, om jag bara gjorde vad han sa.

Jag lyssnade intensivt men med viss skepsis. Jag hade ju redan testat i princip allt från himmel och jord.
Och inte var jag mycket bättre för det... Men i detta ögonblick var jag redo att testa vad som helst för att inte förstöra ännu än ljuvlig dag på banan genom taskiga golfslag.

Efter 18:e hålet så tog han med mig till rangen där jag tilläts pröva hans uppfinning... och tro det eller ej, inom loppet av endast fem till tio minuter, så hade jag fyllt min sving med så pass mycket ny kraft att...

Jag Började Slå Drivar
40 Meter Längre
Än Jag Någonsin Gjort Förut*

Och varenda slag jag slog gick spik rakt. Det var nästan lite obehagligt hur mycket bättre slag jag kunde slå, som om jag förvandlats till en maskin.

Under de nästkommande veckorna så såg jag bara fler och fler positiva effekter.

 • Mina fairway och green-träffar ökade något enormt (Tidigare så träffade jag green ca 4 av 10 gånger...nu klistrade jag 8 eller 9 inspel av 10, mitt på green! Det är en otrolig träffsäkerhet som t.om. pro'na har svårt att klå!)
 • Jag gick upp tre klubbor i längd (du skulle sett minerna på mina vänner när jag började använda järn-åttan från 170 meter, samma avstånd där de valde järn-femman!)
 • Mina drivar fortsatte att flyga nästan 300 raka meter, varenda gång. Något som t.om. de fyrtio år yngre låghandikapparna på klubben har svårt att mäta sig med...
 • Min "fade" försvann totalt... och jag tappade all fruktan och började gå efter varenda fairway och green...

Nästan Som Att Jag Skulle Fått
Magiska Krafter

Men det är inte magi överhuvudtaget.

Du förstår, vad jag lärde mig från Doug hade ingenting att göra med mig... utan allt att göra med den speciella klubban som jag jag fick testa.

Vi kallar den "Heavy Club", och Doug fick idén från sin basketkarriär då han sa att professionella basketspelare som Scottie Pippen och Michael Jordan övade med extra tunga bollar, för att öka sin styrka men framförallt tvinga kroppen att hantera en svårare handling.

De sköt 20-30 skott med de tyngre basketbollarna och när de senare gick över till vanliga bollar, så kastade de automatiskt längre och med bättre precision.

Doug tog detta koncept, vidareutvecklade det och anpassade det till golfen. Och inte bara fungerade det...

Det visade sig fungera ännu bättre för golfare än för basketspelare!

Doug, tillsammans med mig själv, har nu utvecklat en helt ny typ av golfklubba som är så pass enkel att använda, ger så pass snabba resultat och är så pass gediget utformad att vi räknar med att varenda golfare världen över kommer att ha en i sin bag inom ett år eller två.

Den Förbluffande Enkla Lösningen
Som Löser Nästan Alla Dina Problem
Från Utslag Och Fairway*

När du tar en titt på klubban så kommer du se att, förutom ett aningen tjockare skaft...så ser den i princip exakt likadan ut som din vanliga järn-sjua.

Du förstår, skillnaden sitter inte på utsidan, utan på insidan.

Heavy Club® har strategiskt utplacerade vikter i skaft och huvud, vilket gör den tyngre än din vanliga järn-sjua (med ungefär ett kilo).

Denna extra vikt lägger extra belastning på de muskler som du använder i svingen och på så sätt tvingar den din kropp att anta bättre flexibilitet, stabilitet och kraft än du någonsin har haft förut...

Per automatik.

Så hur fungerar det? Enkelt:

Bara gå upp till driving rangen och slå tjugo bollar med Heavy Club®. När du sedan går över till dina vanliga klubbor, så kommer din kropp ha anpassat sig själv till att slå med en mer kraftfull, stadig och precis sving...utan någon som helst extra ansträngning.

När du senare går ut på banan, så kommer dina drivar att gå mycket, mycket längre än de någonsin har gjort förut. Räkna med upp till 30-40 meter. Dina järnslag kommer att gå rakare och du kommer att få bättre bollträff. Och medan du går din bästa runda i ditt liv, så kommer dina bollkamrater att undra: "Hur i hela fridens namn bär han sig åt!?"

Så enkelt är det.

"Detta Är Det Smidigaste, Enklaste Och Snabbaste
Sättet Någonsin Att Lägga Till Extrem Längd
Och Precision På Alla Dina Slag*"

Och för att se till att effekterna sitter i för gott, så använder du Heavy Club® dagligen, fem minuter per dag i två till tre veckor. När du sedan utvärderar ditt golfspel efter denna tid så kommer du inte att känna igen ditt forna spel. Dina "katastrofrundor" kommer att vara bättre än dina nuvarande bästa rundor, garanterat.

Heavy Club® kommer att öka din svinghastighet med 10-22% - (se här hur mycket längre detta kommer göra att du slår).

 

the Heavy Club®

Vikter är placerade i skaft och huvud vilket ökar motståndet då du svingar med klubban.
När du sedan går över till dina vanliga klubbor så svingar du med högre hastighet, kraft
och stabilitet än du gjorde förut. Utan extra ansträngning.


Vad Betyder Det Här?

Kort sagt, genom att använda Heavy Club® under bara fem minuter så kommer du att:
 • Slå Längre - Efter bara första gången, alltså efter 5-10 minuter med Heavy Club®, så kan du komma att öka i längd*. Använd den i en vecka eller två och du ökar ännu mer.
 • Träffa Fairway Oftare - Du kommer att hamna på fairway oftare än du gör idag*.
 • Eliminera Hookar Och Slicar - Heavy Club® rättar till varenda liten detalj i din sving och hjälper dig att drastiskt minska eller t.om. helt utradera dina hookar och/eller slicar*.
 • Ha Roligare På Banan - Allt med golfen blir så mycket roligare i kombination med Heavy Club®. Du spelar bättre än du någonsin gjort tidigare och humöret höjs.
 • Nå Green På 2 Slag På De Flesta Par 5 - Hypotetiskt sett, ifall du skulle öka ca 40 meter på drivern och 20 på järnklubban i snitt, så sparar du in hela 60 meter mot din äldre förmåga, per hål. Att nå in på 2 slag på ett par 5 hål blir enklare, och dina chanser att sätta en eagle, birdie eller par ökar markant.
 • Sänka Dina Scorer Med Många Slag - Du kan räkna med att stryka bort flertalet slag från dina normala scorer* efter att du har använt Heavy Club®.
 • Sänka Ditt Handikapp - Eftersom du nu slår mycket längre, rakare och på så vis sänker dina totala scorer, så sänker du även ditt handikapp. Ifall du är en medelgolfare (10 - 36 i hcp), räkna med att ta bort en större andel siffror. Är du en bättre golfare (0 - 9), räkna med att sänka dig med ett par slag.
 • Få Högre Motivation - Få högre motivation till att förbättra andra aspekter av ditt spel. När du ser hur mycket dina färdigheter utvecklas från tee och fairway, så får du det lättare mentalt sätt att förbättra din puttning och ditt närspel i ett senare skede.
 • Få Ett Nytt Smeknamn - Vi har fått mail och samtal av folk som fått nya smeknamn som "den mänskliga avfyrningsrampen" och "Säkerheten Själv från Tee" efter att de använt Heavy Club®. Dina nya förbättrade drivar kommer få dina kamraters hakor att tappas. Vilket smeknamn kommer de att ge dig?

Hur Gör Heavy Club® Detta?

 • Stärker - Den kommer att stärka alla muskler som du använder i din sving.
  Höft, mage, rygg, bröst, axlar, armar, nacke och t.om. ben.
 • Utvecklar En Komplett Axel-vridning - Och inte bara utvecklar en, men även behåller den. En komplett axelvridning är kritisk då den tillåter din nersving att hålla korrekt ordningsföljd.
 • Förlänger Din Sving - Du kommer att strecha ut dina muskler och på så sätt få en längre sving, vilket kommer ge dig mer kraft i dina slag.
 • Skapar Bättre Flexibilitet - Du kommer att vara mycket mer flexibel i alla dina muskler och i hela din kropp. Att få den perfekta svingen kommer nu att vara en enkel och naturlig process då du nu kommer att vara mycket mjukare i kroppen.
 • Skapar Bättre Stabilitet - Då du får bättre stabilitet i din sving så får du bättre jämnhet i dina slag. Nu behöver du inte längre oroa dig för att slå en socket eller hooka din drive out of bounds. Du kommer spela stabilt och metodiskt.
 • Maximerar Klubbhuvudets Hastighet - Heavy Club® får klubbhuvudets hastighet att maximeras då den träffar bollen. Och utan att behöva svinga snabbare eller hårdare, så kommer du per automatik att öka längden i alla dina slag.
 • Sätter Tempo Automatiskt - Du kommer att känna hur lätta dina vanliga klubbor kommer att kännas efter att du svingar i 10 minuter med Heavy Club®. Ditt tempo och timing kommer automatiskt att rättas till och du kommer att slå rakare på grund av detta.
 • Förbättrar Ditt Grepp - Vi använder oss utav ett specialtillverkat grepp för att rätta till varenda liten detalj i hur du håller klubban. Ett korrekt grepp är väldigt viktigt då det hjälper dig att komma runt rätt i din sving och ger både längd och rakhet i dina slag.

Det Tog Oss 7 Månader Av "Research"...

... och 456,000 kronor för att färdigställa utformningen av Heavy Club® som är så pass unik att den är inlämnad till patentverket.

Trots att produkten är relativt ny på marknaden så har vi redan hunnit sälja över 7500 klubbor runtom i Sverige och övriga Europa. Här är vad några av dessa människor säger:

håkan

james

ken

chris

håkan

bryden

håkan

craig

maria

håkan

håkan

håkan

JURIDISK ANSVARSFRISKRIVNING:
(*Dessa resultat är väldigt bra och kan ej räknas som genomsnittliga. 
Vi kan ej garantera att du kommer att uppnå samma resultat. )


Skiljer sig dessa golfare från dig?

Nej, det gör de inte. De representerar proffs, amatörer, nybörjare och livslånga golfare (både damer och herrar) med samma passion och förmåga som du förser spelet med.

En hel del av dessa hade dock aldrig gått en runda under 90 slag under någon gång i sin karriär.

Och här är det roliga:

Trots att varenda en av dem nu slår lika långt och rakt med drivern och järnklubborna som scratch-spelarna gör, så slår de fortfarande bunkerslag som krattor och puttar som babianer.

Hör här, jag gör inga påståenden om att jag och Doug kommer att revolutionera hela spelet. Jag har fortfarande inte hittat ett bra sätt att förbättra puttningen, chippningen eller bunkerslagen.

Det enda jag har gjort är att jag har tillverkat ett fenomenalt verktyg som garanterat kommer att ge dig en dramatisk ökning i längd med både järn- och trä-klubborna samt stryka bort en rejäl siffra från dina scorer.

Låter spännande? Vänta bara tills du börjar avfyra drivar seglandes som missiler genom himmelen, femtio meter längre än du någonsin har gjort förut.

Det är så man förtjänar sin respekt på banan, från Tee.

Tänk dig själv...nästa gång du spelar golf, så kommer du att avfyra monsterdrive efter monsterdrive och förmodligen spela din bästa runda i hela ditt liv. Alla du känner kommer avundsjukt att undra vad din hemlighet är. Sedan är det upp till dig själv ifall du vill berätta eller ej.

Så När Det Kommer Till Kritan...
Hur Mycket Kostar Den?

Hur mycket tycker du själv att det är värt att slå längre, rakare samt sänka dina scorer med en massa slag per runda?

10,000 kronor? ..

.. 5,000 kronor?

.. 3,000 kronor?

Jag har glada nyheter (för dig som agerar snabbt)...

Även då du sparar tiotusentals kronor på gym-medlemskap, lektioner från din pro samt andra träningsprodukter och ÅR av smärta, nederlag och frustration, så är din investering, TILLS VIDARE*, bara 1299:- 897:-.

*Vi använder endast det bästa materialet och tillverkningskostnaderna är så pass höga att vi kommer bli tvugna att höja priset vid nästa leverans (vilket dröjer ca 5-6 månader). Då jag skriver detta så har vi ett par dussin klubbor kvar. Dessa försvinner snabbt.

För Samma Kostnad Som Två Greenfees
Så Är Du Färdig Med Dålig Golf

För bara 1299:- 897:-... så kommer du att slå längre drivar än någonsin och längre än alla dina bollkamrater, få dina järnslag konstant på fairway och green samt stryka fler slag än du kan räkna fingrar på dina två händer...

Det är t.om. mindre än vad du betalar i greenfee för en runda golf på vissa banor i Sverige!

Men inte bara det, de riktigt goda nyheterna är att Heavy Club® kommer med en garanti olikt någonting du någonsin sett förut. En garanti så överdriven, att min fru frågade mig om jag verkligen var klok. Såhär funkar det:

guarantee blue

Din Nöjdhet Garanteras

Detta är en 100%-ig pengarna tillbaka-garanti. Ifall du inte är nöjd med din Heavy Club®, för vilken anledning som helst, skicka bara tillbaka den till oss inom 3 månader och du får en komplett återbäring av varenda krona du betalt.

Trots Att Du Fått Klubban Hemskickad
Och Börjat Använda Den, Så Har Du 3 Månader
(90 Dagar) På Dig Att Bestämma Dig
Ifall Du Vill Betala För Den Eller Ej

Detta betyder att du kan testa klubban, visa upp den för dina vänner och faktiskt använda den under hela vintern utan någon som helst risk överhuvudtaget.

Jag vill bara be dig om en sak: Använd den under hela vintern. Du kommer att utvecklas så pass mycket att när du vaknar upp på morgonen, så kommer golf vara det enda du kommer att tänka på. Du kommer vilja springa upp på golfbanan och pegga upp bollen för slå en lååång, spikrak drive flygandes som en missil över himlen. Och när väl våren kommer så kommer du att vara i form.

Och du skulle bara veta hur fantastiskt det känns att slå spikraka långa drivar, speciellt när dina bollkamrater står brevid och säger "Hur i hela friden gjorde du det där!?"

När du klickar på orderlänken nedan så kommer du att tas vidare till en säker ordersida där du kan beställa Heavy Club® (välj faktura eller kortbetalning).

När du väl får klubban, åk upp till din lokala driving range och slå tjugo bollar. Du kommer att se omedelbara resultat, och dina bollar kommer att flyga både längre och rakare än du någonsin har sett förut eller ens trott vart möjligt.

Upplev Heavy Club® risk-fritt. Om du bestämmer dig för att den inte är för dig, för vilken anledning som helst, så se bara till att skicka tillbaka den inom nittio dagar (börjar räknas dagen du tagit emot den), så returnerar vi hela summan du betalade för klubban.

Om (när) du älskar klubban, så kommer du att vara så lycklig över att ha gjort rätt val.

Jag vill verkligen hjälpa dig att sänka dina scorer. Jag får nu in emails nästan varenda dag från golfare landet runt som har utvecklat sitt spel enormt efter att ha använt klubban i bara några dagar.

De njuter av spikraka drivar, perfekta järnslag och en obeskrivlig känsla som de aldrig trodde var möjlig. Jag vill se att du också får uppleva den.

För att beställa, bara klicka på "Beställ Nu"-knappen nedan. Du kommer då att tas vidare till en säker order sida där du kan välja mellan att betala mot faktura eller med kort.

Så fort du har bekräftat beställningen så skickar vi klubban, och du har den på posten inom en till två vardagar.

Går det ens att göra det enklare eller mindre riskfyllt för din del?

håkan

(*Detta resultat är bra och det kan ej garanteras att ditt blir liknande
- Däremot betalar du inte ett öre om du inte är nöjd!)

Beställ Här

arrows

Hejsan
Klicka här för att beställa Heavy Club®...


Till (mycket) längre drivar,

bengt sig
Bengt Oredsson

P.S. Ifall du beställer senast så skickar jag även med en inspelad lektion med en ökänd amerikansk PGA Pro (som privat tar 1400kr i timmen), utan extra kostnad. Denna kan enkelt hjälpa dig ta bort 3-4 slag till. Den handlar om de taktiska bitarna och hjälper dig dra maximal nytta av dina extra meter. Men, då måste du beställa senast datumet ovan. Inga undantag.

Villkor | Integritetspolicy | Användarvillkor | FAQ | Kontakta Oss

Straight Line Golf, Adelgatan 21, 211 22 Malmö - Ring oss direkt på: 040 620 70 80

Copyright © 2019 Straight Line Golf