Villkor:

Vänligen läs hela denna text innan använder denna hemsida, köper en produkt, eller förlitar er på den skriftliga information som du kan hitta på denna domän om våra produkter. Ifall du gör ett köp från Straight Line (ägare av denna hemsida), så betyder du att du har läst och förstått dessa villkor.

Villkor

Alla förbättringsyttranden, kundattester och exempel på denna hemsida är av exceptionella resultat, och är inte menade att representera eller garantera att någon kommer att uppnå liknande eller samma resultat. Varje insats har gjorts för att riktigt representera våra produkter och deras potential. Alla anspråk om faktiska förbättringar eller exempel på faktiska resultat kan verifieras ifall så önskas.

Varje enskild individs framgång beror på hans eller hennes önskan, engagemang, fysiska förmåga, nuvarande skicklighet och motivation att träna och följa instruktioner. Det finns ingen garanti att du kommer att uppnå samma resultat som vi gett exempel på här. Du är medveten om att det alltid finns en risk att du inte uppnår de resultat som du hade hoppats på.

Faktum är, precis som med många andra produkter, att vissa kunder köper våra produkter utan att använda dem, och får därför inga resultat överhuvudtaget. På grund av den anledningen, så kan de kundexempel som vi delar med oss av på denna hemsida varken representera eller garantera nuvarande eller framtida upplevelser från förgående, nuvarande eller framtida Tonyq Golf kunder.

Alla uttalanden i våra säljmaterial är avsedda för att uttrycka våran åsikt om våra produkters potential. Många faktorer spelar in i avgörandet av dina faktiska resultat och inga garantier ges att du kommer att uppleva samma resultat som någon annan; faktiskt taget så ges inga garantier att du ens kommer att uppnå nåra resultat överhuvudtaget.

Returrätt

Straight Line Golf lämnar vanligtvis 14 dagars öppet köp, om inte annat anges i annonsen eller på en viss produktsida. Vi erbjuder till exempel för närvarande en 90-dagars återbetalningsgaranti för Heavy Club. Med denna garanti kan du helt testa produkten och returnera den i använt skick inom 90 dagar för att få full återbetalning.

Alla andra produkter måste returneras i nyskick och inom 14 dagar.

När det gäller digitalt nedladdade produkter gäller ångerrätten så snart du har fått tillgång till produkten.

Hur du returnerar

Varorna kan återlämnas/skickas till vårt returcenter: Dreamlogistics AB, c/o Straight Line Golf, Fanérgatan 14b, 566 33, Habo, Sverige. Vänligen bekräfta med oss först innan du skickar varan i åter för att underlätta och snabba upp återbetalningsprocessen.

Produkten ska returneras till oss med ett affärspaket eller REK. Paket, om möjligt i sin ursprungliga förpackning, tillsammans med ångerrätten (som bifogades orderbekräftelsen, som du fick via e-post). Köparen ansvarar för portot. Beställningen kommer att krediteras och du kommer att få tillbaka det belopp du kan ha betalat (inga fraktkostnader).

Om en faktura väntar hos en fakturaleverantör måste den betalas före det sista betalningsdatumet, även om varorna har returnerats till ett varuhus.

Leverans och försening

Leveransen av produkterna sker på det sätt som anges i orderbekräftelsen. Vi bär på risken för produkterna tills de tas över av dig, dvs när du har fått produkterna i din ägo.

Om leveransen av produkterna försenas kommer vi att förse dig med information så snart vi får kännedom om dem, samt information om och eventuellt när leveransen kan ske eller om produkterna är slutsålda (a).

Om du har beställt mer än en produkt kan du få produkterna i separata leveranser.

Klagomål

Vid mottagandet av produkterna rekommenderar vi att du så snart som möjligt kontrollerar om leveransen motsvarar orderbekräftelsen, om produkterna skadats under transporten eller om produkterna på annat sätt uppvisar defekter eller defekter.

Om produkterna har defekter eller defekter kan du, beroende på omständigheterna, begära att felet åtgärdas, en ny leverans, prissänkning, kompensation eller annullering av köpet. Köparen kan begära en leverans eller få varorna reparerade om detta är möjligt utan onödiga kostnader för säljaren.

Anmälan av fel och defekter i produkterna kan göras till oss muntligen eller skriftligen. Detta måste göras inom rimlig tid efter att du har upptäckt eller borde ha upptäckt felet eller felet. Men du har alltid minst två månaders överklagande.

Vi rekommenderar att du lämnar in klagomålet till oss skriftligen av bevisskäl. Rätten att annonsera ska gälla tre år efter mottagandet av produkten, om inte annat föreskrivs i en garanti eller ett liknande företag. Vid köp via ett företag har köparen rätt att begära 2 år enligt köplagen.

Ångerrätt

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler ger dig rätt att säga upp ditt köp. Ångerrätten gäller varor och enskilda tjänster. Ångerrätten förutsätter att du informerar oss inom 14 dagar efter mottagandet av leveransen att du vill använda ångerrätten, främst med hjälp av det uttagsformulär som mottagits eller på annat sätt skriftligen genom brev, e-post eller SMS med ordernumret som referens.

För att kunna utnyttja ångerrätten måste produkten returneras till oss i nästan samma mängd och skick som du fick den i. Säljaren har rätt till ersättning, bland annat för avskrivningar på grund av att köparen har hanterat varorna i större utsträckning än nödvändigt. Alla produkter måste returneras till Säljaren inom rimlig tid inom 14 dagar efter anmälan om utövandet av ångerrätten. Alla fraktkostnader för returen du betalar själv.

Återbetalningen minus eventuella fraktkostnader måste göras senast 14 dagar efter den dag då Säljaren mottog Köparens anmälan, förutsatt att Straight Line Golf tog emot varan i gengäld inom den perioden, eller ett kvitto på den returnerade varan. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan återbetalningen visas på köparens konto.

Produkten ska returneras till oss med företagsförpackningar eller REK-paket, om möjligt i originalförpackningen, tillsammans med ångerrätten (som bifogades den orderbekräftelse som mottagits via e-post).

Vid köp från Straight Line Golf OU kan varan returneras till vårt returcenter: Dreamlogistics AB, c/o Straight Line Golf, Fanérgatan 14b, 566 33, Habo, Sverige

Personlig information

När du köper från oss kommer vi att behandla dina personuppgifter. Fullständig information om behandlingen av personuppgifter av Straight Line Golf OU finns i vår sekretesspolicy under straightlinegolf.de/datenschutz/.

Outlösta paket

När det gäller outlösta paket återbetalas inköpspriset minus fraktkostnaderna för dig och tillbaka (minst 199 kr). 199 kr gäller outlösta paket inom Sverige. För outlösta paket till andra länder debiteras du 199 kr + skillnaden beräknad av fraktbolaget.

Begränsat Ansvar

Inte under några förhållanden så står vi skyldiga eller förpliktigade, direkt eller indirekt, för skador som uppstår i samband med att du använder någon av våra produkter.

Ändring Av Villkor

Vi, Straight Line, erhåller oss rätten att när som helst ändra eller uppdatera denna sida, eller vilken av våra policys som helst, när vi vill och utan att behöva meddela någon. De ändringar som görs träs i kraft omedelbart. I vissa fall så kan vi också välja att notifiera dig om ändringar på denna sida, och ifall vi gör så så kontaktar vi dig via epost.

Ifall du har några frågor så är du välkommen att kontakta oss på:

Straight Line Golf
Narva mnt 5
10117 Tallinn

040 620 70 80
support(at)straightlinegolf.se

Villkor | Integritetspolicy | Användarvillkor | FAQ | Kontakta Oss

Besök oss: Adelgatan 21, 211 22 Malmö - Ring oss direkt på: 040 620 70 80

Copyright © 2019 Straight Line Golf